Hoppa till huvudinnehåll

Stöd oss i vårt arbete med att rädda liv!

Ge en gåva

Ge en gåva, så hjälper du Suicide Zero att minska självmorden

Med din gåva kan vi öka kunskapen om suicid bland allmänheten och tillsammans minska tabun kring självmord och psykisk ohälsa. Vi kan också påverka politiker och beslutsfattare och ge dem konkreta lösningar på vad de kan göra för att förebygga självmord.

Stöd vårt arbete långsiktigt som månadsgivare, eller med en engångsgåva. Alla gåvor är värdefulla och hjälper oss i vårt arbete med att rädda liv!

 • Egen insamling

  Att starta en egen insamling kan vara ett sätt att skapa mening i en meningslös död. Den som tog sitt liv kommer inte tillbaka, men du och jag kan hjälpa andra genom exempelvis en egen insamling.

  Starta en egen insamling
 • Bli månadsgivare

  Stöd vårt arbete långsiktigt genom att ge en gåva varje månad. Vi behöver dig.

  Bli månadsgivare
 • Gåvoshop

  Självmord är något vi kan, vill och måste prata om. I vår gåvoshop hittar du produkter som öppnar upp för samtal.

  Handla i gåvoshoppen

Din gåva räddar liv!

Den hjälper oss bland annat att öka allmänhetens kunskap, minska tabun kring självmord och psykisk ohälsa och bidra till suicidpreventiv forskning.

Läs mer om hur din gåva används
 • Minnesgåva

  Vi kan inte få tillbaka dem vi har mist, men vi kan hjälpas åt att skapa mening i en meningslös död genom att tillsammans minska tabun kring självmord.

  Beställ minnesblad
 • Testamentera en gåva till Suicide Zero

  Tack vare testamentsgåvor kan Suicide Zero öka kunskapen kring hur stort problemet med självmord är och hur vi på alla nivåer i samhället kan förhindra dem.

  Läs mer om att testamentera en gåva
 • Bli företagsgivare

  Ditt företag kan hjälpa till att förebygga självmord. Därför bjuder vi in företag och föreningar att kämpa tillsammans med oss.

  Så kan ditt företag hjälpa