Hoppa till huvudinnehåll

Hjälp oss att minska självmorden med ditt UF-företag

Många UF-företag vill stödja Suicide Zeros arbete genom att ge en del av vinsten eller skänka en andel per såld produkt eller tjänst. Det är vi mycket tacksamma för. Här berättar vi hur ni kan gå tillväga för att engagera ert UF-företag.

Så sätter man enklast in gåvor till Suicide Zero

Det enklaste sättet för UF-företag att sätta in gåvor till Suicide Zero är att starta en egen insamling, där man kan välja UF-företag som insamlingsprojekt. På den egna insamlingen kan man göra insättningar på flera olika sätt. Insamlingen kan sedan växa genom att delas och spridas inom UF-företagets nätverk och sociala medier, och företaget kan följa hur insamlingen utvecklas över tid.

Det går även bra att sätta in gåvan till Suicide Zeros plusgirokonto 90 03 98-9 eller bankgirokonto 900-3989. Ange tydligt vem som är avsändare; både UF-företagets namn och gärna en kontaktperson.

Informationsmaterial

Vi har tyvärr inte möjlighet att producera unika material till UF-företagens marknadsföring, men delar gärna med oss av vårt informationsmaterial. Kontakta oss för mer information. Tänk på att UF-företag inte får använda Suicide Zeros logga utan tillstånd.

Har du funderingar kring hur man går till väga när man ska skapa och driva ett UF-företag får man hjälp med på Ung Företagsamhet webbplats.

Har du frågor eller vill du beställa material?

Skriv ett mail där du berättar kort om er UF företag och på vilket sätt det kommer bidra till suicidprevention till kontakt@suicidezero.se