Psykisk ohälsa är i dag den vanligaste orsaken till sjukskrivning och kostar människor och företag miljontals kronor varje år. Vad den kostar i mänskligt lidande går inte att mäta. Alla arbetsplatser berörs i någon grad av problem med psykisk ohälsa. Om man mår dåligt och inte får hjälp kan det leda till att man inte ser någon väg ur sin situation. Cirka 1 500 personer tar sitt liv i Sverige varje år. Det är fyra personer om dagen som dör den mest onödiga död som finns.  

Vill ditt företag vara med och bryta tystnaden kring psykisk ohälsa? Genom att personalen utbildas i Våga Fråga visar ni att ni tar personalens hälsa på allvar och att ni vill göra vad ni kan för att förebygga psykisk ohälsa och självmord.

Gör skillnad med ditt företag genom att ge en engångsgåva, ge en gåva varje månad eller kontakta oss för att bli samarbetspartner. Du kan också beställa föreläsningar och utbildningar som gagnar personal och kunder. Välj det alternativ som passar ditt företag bäst. 

Kontakta Anna-Maria Broman Ek, verksamhetsansvarig, för frågor: anna-maria@suicidezero.se, telefon: 0708 - 90 55 94

Företagsgåva

Ge en företagsgåva

Varje självmord är ett för mycket. Ditt företag kan bidra till att förebygga psykiska olycksfall och minska tabun kring självmord genom att ge en gåva.

Image

Bli samarbetspartner

Här får du veta hur det går till och vad Suicide Zero erbjuder er som företagspartner.  

 

Image

Utbilda din personal

Hur kan du på din arbetsplats upptäcka varningstecken på psykisk ohälsa? Och vad kan du göra om du misstänker att någon kollega har det tufft? Suicide Zeros tvåtimmars-utbildning Våga Fråga ger dig verktygen du behöver för att kunna agera om någon i din närhet verkar må riktigt dåligt.

Image

Föreläsning med Mattias Sunneborn

När Mattias Sunneborn var 15 år tog hans pappa sitt liv, en händelse som präglat Mattias. Trots pappans tragiska död blev Mattias Sunneborn en av Sveriges genom tiderna främsta friidrottare. Han var förste svensk att hoppa över 8 meter i längdhopp. Idag föreläser han om hur alla kan bli vinnare i föreläsningen Framgång är ett val, Mattias skänker halva arvodet till Suicide Zero.

Copyright © Vallagruppen webbbyrå 2018. All Rights Reserved.