SYLVE och Suicide Zero tillägnar musikvideon ”Tänd ett ljus” till de nära 1 600 människor som tar sina liv varje år

SYLVE
Fotograf: Alvin Lindblom Media
SYLVE och Suicide Zero tillägnar musikvideon ”Tänd ett ljus” till de nära 1 600 människor som tar sina liv varje år
2020-12-11

Varje år tar nära 1 600 människor sitt liv i Sverige. SYLVE och Suicide Zero vill tillägna musikvideon med en tolkning av Sveriges mest spelade jullåt till de som kämpar med livet, i hopp om att kunna rädda fler liv. – Hjälp mig och Suicide Zero att dela musikvideon och berätta vem du tänder ett ljus för, så nås fler människor av kunskap som kan rädda liv, säger SYLVE.

– Jag vill med den här musikvideon ge mitt bidrag till Suicide Zeros julkampanj som i år känns viktigare än någonsin, speciellt i tider som dessa då vi är mitt i en pandemi och ofrivillig isolering, vilket gör att ensamheten blir extra påtaglig för många. Ring eller messa den du tror mår dåligt. Tveka inte att höra av dig, det kan rädda liv, säger SYLVE.

Under jul och nyår begås många självmord och SYLVE och Suicide Zero vill uppmana dig som medmänniska att höra av dig till någon du vet mår dåligt. En liten gest som att skicka ett litet sms eller ringa ett samtal kan betyda mer än du anar – det kan rädda liv.

På Suicide Zeros kampanjsida finns tips på hur du kan tackla julhelgen, antingen som medmänniska eller för dig som har det extra tufft. Dela gärna musikvideon och berätta vem du tänder ett ljus för. Genom att sprida musikvideon så hjälper du Suicide Zero att nå fler människor med råd och tips på hur du kan agera för att minska risken för självmord.

Mer information

Se musikvideon ”Tänd ett ljus” med SYLVE på YouTube Länk till YouTube.

Se musikvideon ”Tänd ett ljus” med SYLVE på Instagram TV.

Lyssna på Tänd ett ljus på Spotify.

Arkiv
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016