Resan tillbaka till livet - Föreläsning om personlig utveckling

Hander-som-bildar-hjarta-armband-B1A4970-foto-Peder-Bjorling
Händer som bildar hjärta, armband. Foto: Peder Björling
Resan tillbaka till livet - Föreläsning om personlig utveckling
2017-01-30

Vår volontär Håkan Wester har tagit initiativ till motionsloppet Karin Boyes Minneslopp: "Loppet för dem som inte riktigt orkar " och som går av stapeln i Alingsås den 2 september. Innan dess arrangerar han bland annat en föreläsning och musikuppträdande på Nolbygårds ekobageri och café i Alingsås. Duon Insight uppträder. Allt detta för att stötta Suicide Zeros arbete.

– Alla kan vi göra något för att uppmärksamma och förhoppningsvis minska de självmord som inträffar i Sverige. Det här är mitt sätt att bidra, säger Håkan Wester.

Föreläsning med äventyraren Anneli Wester

Föreläsaren Anneli Westers liv startade med en trasig mamma och sexuella övergrepp i uppväxten, självskador och vård i sju år inom psykiatrin. En otroligt stark berättelse som magasinet Filter skrivit om.

I dag är Anneli en efterfrågad föreläsare världen över. Hon berätttar på ett osentimentalt och lättbegripligt sätt varför det blev som det blev. En föresläsning du inte vill missa. Den 11 mars föresläser hon på Nolbygårds ekobageri och café i Alingsås.

Insight

INSIGHT är duon som nyligen gjort låten “RISE" - en låt och video för att stötta Suicide Zeros arbete. De erbjuder konserter och föreläsningar om personlig utveckling och startade för att komma längre i kommunikation och förståelse för varandra och oss själva. INSIGHT är Eva Gelser & Mats "Gaffa" Karlsson och de skriver låtar om olika vägar till växande och expansion.

Läs mer om Anneli på www.anneliwester.com

Läs mer om grupen Insight på www.insightmusic.se

Plats: Nolbygårds ekobageri och café. Där erbjuds ekologisk fika av hög kvalitet, se www.nolbygards.se Datum: 11/3 2017 Tid: 15 - 19 Kostnad: 100:- Intäkterna går oavkortat till Suicide Zeros verksamhet. Adress: Ängsvaktaregatan 19, Alingsås

Mejla din anmälan med namn och telefonnummer till hakan@suicidezero.se. Tel: 0730-676126

Arkiv
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016