Magnus Skogsberg - Magnus Skogsberg kombinerar sitt ambassadörskap för Suicide Zero med passionen för hantverk

Magnus Skogsberg Mimmi Stark
Mimmi Stark och Suicide Zeros ambassadör Magnus Skogsberg
Magnus Skogsberg kombinerar sitt ambassadörskap för Suicide Zero med passionen för hantverk
2021-03-23

Magnus Skogsberg är en av Suicide Zeros inspirerande och engagerade ambassadörer. Genom företaget Skogsberg&Smart designar Magnus och hans kollega Mimmi Smart handgjorda glaslyktor i en mängd olika färger och former. I en av de befintliga kollektionerna finns det en lykta som heter Hurricane Candy Parsley, som är framtagen i Suicide Zeros vackra gröna signaturfärg.

Det känns både fantastiskt och självklart att kunna kombinera mitt ambassadörsskap för Suicide Zero med min kärlek till glas och hantverket som Skogsberg&Smart är. Att vi redan hade en lykta i Suicide Zeros färg och att vi gemensamt har en ljuständartradition känns som ett lyckligt sammanträffande. Jag hoppas vi i framtiden inte bara ska tända ljus för de döda vi vill minnas, utan även som en påminnelse för att vi behöver varandra, säger Magnus Skogsberg.

Kombinera din heminredning med en vacker lykta och en fin omtanke. Varje gång du tänder ett ljus i lyktan, se det som en påminnelse att höra av dig till en vän som behöver ditt stöd. För varje såld lykta under 2021, skänker Skogsberg&Smart 100 kronor till Suicide Zero. Besök Skogsberg&Smarts hemsida och se den gröna lyktan här!

Varmt tack för ert ovärderliga engagemang Magnus & Mimmi – Tillsammans gör vi skillnad!

Skogsberg & Smart

Arkiv
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016