Gunilla Lundberg Streijffert ny projektledare på Suicide Zero

gunilla-lundberg-streijffert-juli-2018
Tack vare Postkodstiftelsens bidrag till vårt volontärsprojekt kan vi nu med glädje meddela att Gunilla Lundberg Streijffert kommer att börja som projektledare på Suicide Zero
Gunilla Lundberg Streijffert ny projektledare på Suicide Zero
2018-07-02

Tack vare Postkodstiftelsens bidrag till vårt volontärsprojekt kan vi nu med glädje meddela att Gunilla Lundberg Streijffert kommer att börja som projektledare på Suicide Zero den 15 augusti 2018.

Gunilla kommer närmast från Sveriges Radios kommunikationsavdelning där hon arbetat som projektledare/kommunikationspartner med P4:s 25 kanaler som sitt ansvarsområde. Gunilla har även i flera år varit marknadsansvarig för public service flaggskepp Musikhjälpen och har ett förflutet bland annat i Berwaldhallen.

Gunilla, kan du berätta lite om dig själv?

– Jag kommer från Umeå men har bott i Stockholm i över 30 år, bor nu på Kungsholmen med make och två tonåringar. När jag inte jobbar eller är med familj och vänner så tränar jag tennis och qi gong.

Vad kommer du främst att göra på Suicide Zero?

– Jag ska ansvara för och projektleda volontärer och ambassadörer är tanken.

Vilka är dina främsta styrkor?

– Jag gillar ordning och reda och är ganska bra på att sortera där det verkar snårigt. Även om jag är van på att jobba självständigt så är jag en typisk lagspelare, yngst av fyra syskon och före detta basketspelare som uppskattar att jobba i trupp. Gillar att jobba i bakgrunden för att få saker att fungera väl utåt. Är också bra på att ha många bollar i luften samtidigt.

Vad var det som lockade med just Suicide Zero?

– Efter att ha jobbat med Musikhjälpen i fyra år och fått smak på hur det känns att göra skillnad så bestämde jag mig för att lämna tryggheten på Sveriges Radio för att på heltid försöka ägna mig åt den viktiga ideella sektorn. Därför känns detta precis mitt i prick, jag jobbar även själv som volontär - för Röda Korset.

Har du någon oanad talang?

Är en fena på att tillverka chokladpraliner!

/Caroline Meyer Lagersparre

Arkiv
    • 2020
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016