Affärsägare! Vill du sälja våra armband och bidra till att minska självmorden?

Hander-som-bildar-hjarta-armband-B1A4970-foto-Peder-Bjorling
Händer som bildar hjärta, armband. Foto: Peder Björling
Affärsägare! Vill du sälja våra armband och bidra till att minska självmorden?
2016-01-12

Suicide Zeros pärlarmband kostar 100 kr styck. Intäkterna går till vårt arbete med att förebygga självmord. Vi söker affärsidkare som kan sälja våra armband. Det kan vara du som driver matbutiker, klädaffärer, bensinstationer, sportklubbar, apotek med mera.

Våra pärlarmband bärs av tusentals i dag. För närvarande säljs de enbart via vår webbshopp. Men för att nå fler behöver vi synas där folk befinner sig: i affärer av olika slag.

Försäljningen av armbanden är en av våra viktigaste inkomstkällor. Intäkterna går till vårt arbete med att bl a få politiker att anta självmordsförebyggande handlingsplaner. Vi debatterar frågan i våra största medier och vi informerar vård-, skolpersonal samt allmänheten om hur vi alla kan bidra till att minska självmorden. Kan du hjälpa oss med detta så bidrar du till att rädda liv!

Så här gör du

Köp minst 10 men gärna fler armband via vår webbshop. Armbanden kostar 100 kr styck. Sälj dem sedan på lämplig plats i din butik.

Vill du också ha vår informationsbroschyr så mejla till kontakt@suicidezero.se, uppge namn och adress så skickar vi dig ett antal broschyrer.

När du behöver fylla på lagret är det bara att du köper flera från vår webbshopp. Klicka här för att komma till shoppen.

Tack för din hjälp!

Arkiv
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016