Vill ditt företag arbeta långsiktigt med att förebygga självmord?

Vill ditt företag arbeta långsiktigt med att förebygga självmord?

Gör en investering för att förebygga självmord och minska psykisk ohälsa
Som samarbetspartner till Suicide Zero gör ditt företag en större investering i arbetet med att förebygga självmord.

Kontakt

Kontakta Anna-Maria Broman Ek, ansvarig företagssamarbeten

anna-maria@suicidezero.se

Telefon 070-890 55 94

Vår företagspartner

Pratamera.nu erbjuder en modern psykologmottagning online. Bakom Pratamera står yrkesverksamma personer som brinner för att bidra till ett bättre mående. De har psykologer och psykoterapeuter med bred kompetens, lång erfarenhet och språkkunskaper från en rad olika verksamheter. Vem som helst kan vända sig till dem för att få hjälp då de är en del av den offentliga hälso- och sjukvården. Pratamera bidrar av sitt överskott till Suicide Zeros arbete under tre år. Läs mer.

Våra godwillpartners 2019-2020

Varmt tack till alla företag som bidragit genom att rabattera sina tjänster eller på andra sätt bidrar till arbetet med suicidprevention: Luleå Basket, Alumni Harvey Nash, B3 Consulting, Blendow Group AB, Clarion Hotel Amaranten, Kbtgruppen, Maria Modig AB, Semcon Sweden AB, WETTERBERG Advokatbyrå AB, Rundis AB, Fortnox, Emakina DBG, Juno Public Relations, All Ears, Rhyme Sthlm och Fotograf Stina Gullander.

Utbildningen Våga Fråga

Ett annat sätt att engagera sig som företag och bidra till suicidprevention är att gå vår utbildning Våga Fråga. Deltagarna lär sig att upptäcka varningstecken på psykisk ohälsa och vad kan man göra om man misstänker att någon har det tufft. Utbildningen tar två timmar och ger konkreta verktyg för att kunna agera.

Många som har tagit del av vår utbildningen tycker att fler borde ta del av den: ”Våga Fråga är en livsviktig utbildning, som första hjälpen fast för psykiska olyckor.” //Diana Esposito, Sveriges Radio