Vill ditt företag arbeta långsiktigt med att förebygga självmord?

Vill ditt företag arbeta långsiktigt med att förebygga självmord?

Gör en investering för att förebygga självmord och minska psykisk ohälsa
Som samarbetspartner till Suicide Zero gör ditt företag en större investering i arbetet med att förebygga självmord.

Kontakt

Kontakta Hanna Palmqvist, Marknad och insamlingsansvarig hanna.palmqvist@suicidezero.se Telefon 0732 51 91 90

Våra företagspartner

Pratamera.nu Är en internetbaserad tjänst som erbjuder olika hjälpmedel för hantering av psykisk och sexuell hälsa. Bakom webbsidan står en grupp legitimerade KBT-terapeuter, psykologer, psykoterapeuter, och sexologer som genom enklare rådgivning och praktiska självhjälpsråd kan hjälpa dig att komma till bukt med dina psykiska besvär. Prata mera AB kommer under tre år skänka 5 kronor per samtal för arbetet med suicid prevention.

Godwillpartner

Varmt tack till alla företag som bidragit genom att rabattera sina tjänster eller på andra sätt bidragit till arbetet med suicidprevention. Luleå Basket ,Alumni Harvey Nash, B3 Consulting, Blendow Group AB, Clarion Hotel Amaranten, Kbtgruppen, Maria Modig AB, Semcon Sweden AB, WETTERBERG Advokatbyrå AB, Rundis AB.

Utbildningen Våga Fråga

Ett annat sätt att engagera sig som företag och bidra till suicidprevention är att gå vår utbildning Våga Fråga. I den lär sig deltagarna att upptäcka varningstecken på psykisk ohälsa och vad kan man göra om man misstänker att någon har det tufft. Utbildningen tar två timmar och ger konkreta verktyg för att kunna agera.

Många som har tagit del av vår utbildningen tycker att fler borde ta del av den: ”Våga Fråga är en livsviktig utbildning, som första hjälpen fast för psykiska olyckor” //Diana Esposito, Sveriges Radio