2019 September

1400

”Klamra dig fast vid minsta lilla ting som är bra”

Karin Fenger-Krog hamnade i en psykos tre gånger, då försökte hon även ta sitt liv. Hon trodde att alla levde med ångest men att hon bara var sämre på att hantera det. Liksom för många andra var det t... read more..

851

Suicide Zero donerar 600 000 kronor till Psykiatrifonden för forskning inom suicidprevention

Varje år delar Psykiatrifonden ut anslag till forskning inom det psykiatriska och psykologiska området i Sverige. I år påbörjar Suicide Zero ett samarbete med Psykiatrifonden, som startar med en donat... read more..

1743

Friidrottsträning ska främja psykisk hälsa hos äldre

Suicide Zeros ambassadör Mattias Sunneborn har dragit igång ett nytt projekt. Genom friidrottsträning ska seniorer få hjälp att stärka sin psykiska hälsa – och alla kan vara med. ”Friidrottsträning är... read more..

1208

Malou efter tio vinner Suicide Zeros pris för bästa rapportering om självmord 2018

Malou efter tio tar i dag emot Suicide Zeros årliga pris ’Pris för bästa rapportering om självmord’. Hedersomnämnanden går till journalisterna Peter Ferm (Helsingborgs Dagblad) tillsammans med Peter H... read more..

491

Stödkonserten ”Våga Fråga” anordnas i Blomstermåla till förmån för Suicide Zero

Den 14 september arrangeras välgörenhetskonserten ”Våga Fråga” på Folkets Hus i Blomstermåla. Allt överskott går till Suicide Zero, som aktivt arbetar med att förebygga självmord. Musiken under kvälle... read more..

2065

Ökat antal självmord under 2018

Under 2018 tog 1 574 personer sina liv i Sverige. Det är en ökning med 30 personer jämfört med året innan. Den största ökningen har skett i åldersgrupperna 15 till 24 och 25 till 44 år. Det visar Soci... read more..

Resultat 1 - 6 av 6

Copyright © Vallagruppen webbbyrå 2018. All Rights Reserved.