2019 May

1298

Peer support ger ökat hopp

Den som lider av psykisk ohälsa kan bli extra hjälpt av personer som har egen erfarenhet av psykisk ohälsa. I Sverige kallas det för Peer support och står för professionell egenerfaren resurs. — P... read more..

1649

Det här behöver du veta för att få rätt vård

Det finns en uppsjö möjligheter att få vård om du mår psykiskt dåligt. Men vilken vård är rätt för just dina behov? Här berättar Johan Andreen, som är psykiater och suppleant i Suicide Zeros styrelse,... read more..

1211

Möt Håkan Wester - en av våra engagerade volontärer

Håkan Wester från Alingsås är en av Suicide Zeros volontärer. 2017 anordnade han Karin Boyes minneslopp och 2018 en minneskonsert för Micke ”Svullo” Dubois i Huddinge till förmån för organisationen.&n... read more..

1064

”Jag delar med mig och får alltid tillbaka”

Helene Neuss har varit volontär hos Suicide Zero i snart ett år. Här berättar hon om varför hon blev volontär och vilka förändringar hon vill se i Stockholm där hon bor. Varför valde du att bli vol... read more..

1290

"Våga dela med dig om du inte mår bra, så att du kan få hjälp.”

#Jagvillgehopp: Lukas Betting fastnade i ett spelmissbruk som kunde kostat honom livet. Bra vård och familjens kärlek blev hans räddning. Kan du berätta om bakgrunden till varför du mådde dåligt? read more..

Resultat 1 - 5 av 5

Copyright © Vallagruppen webbbyrå 2018. All Rights Reserved.