2019 March

2495

Uppmärksammad musikvideo lyfter självmord

För ett halvår sedan satt Enköpingsbon Hannes ”Vories” Gustafsson i studion och skapade musik för att uppmärksamma psykisk ohälsa. Nu har han fått Region Uppsalas kulturstipendium för unga för sin mus... read more..

1959

”Gymnasietiden har varit mitt ljus i allt mörker”

Rebecca Johansson drabbades tidigt av psykisk ohälsa på grund av mobbning och har 19 år gammal hunnit skriva flera självmordsbrev. Vändningen kom när hon startade ett UF företag på gymnasiet och kände... read more..

859

Digitala lösningar som kan förebygga självmord

Rebel & Bird är Suicide Zeros nya digitala partner. Digital strategi, innovation och optimering ska bidra till att förebygga ett av Sveriges största samhällsproblem: självmord. Under det komm... read more..

2175

”Vi måste svälja lite stolthet och våga prata”

Nu på lördag spelar Suicide Zero en hockeymatch tillsammans med några av Sveriges mest välrenommerade spelare. Mathias Otmalm är en av spelarna i laget Mighty Dronts, som arrangerar tillställningen. H... read more..

2265

Du är inte dina känslor

När flera av Ibrahim Hamads vänner och kusiner flyttade började han få tankar på att ta sitt liv. Och under en period hände för mycket för snabbt och han var nära att ta sitt liv. Men Ibrahim bad om h... read more..

Resultat 1 - 5 av 5

Copyright © Vallagruppen webbbyrå 2018. All Rights Reserved.