2019 January

857

​Tävling - Pris för bästa rapportering om självmord

För femte året utlyser Suicide Zero ett pris på 10 000 kr för bästa rapportering om självmord. I fjol vann SvD:s Matilda Shayn för en artikelserie om äldre och självmord. Nu vill vi få in bidrag från ... read more..

1410

"Jag vet när jag ska söka hjälp"

#Jagvillgehopp – Erikas berättelse. Erika Vallius växte upp med alkoholiserade föräldrar och skolan missade att hon har adhd. Efter ett självmordsförsök fick hon bra hjälp och diagnoserna adhd, e read more..

1131

” När jag väl fick rätt hjälp slutade jag skämmas”

Staffan Nylund är 30 år och bor i Österbotten i Finland med sambo och deras son som snart är tre år. Staffan har levt med psykisk ohälsa mer eller mindre i hela sitt liv men det har varit värst de sen... read more..

719

Nytt svenskt rikslotteri – Suicide Zero är en av nio förmånstagare

Spelinspektionen har beviljat tillstånd för ett nytt svenskt rikslotteri, där Suicide Zero är en av nio förmånstagare. Målet under 2019 är att engagera 100 000 personer att ge en krona om dagen, vilke... read more..

2672

Handbok för livskämpar

I höstas släpptes en självhjälpsbok för människor med självmordstankar. De tre författarna har alla jobbat på Suicidprevention i Väst i Göteborg. Jan Beskow är psykiatriker och forskare. Filippa Gagné... read more..

Resultat 1 - 5 av 5

Copyright © Vallagruppen webbbyrå 2018. All Rights Reserved.