2018 September

565

Händelsespäckad dag för att uppmärksamma självmord

Suicide Zeros volontärer Håkan Wester och Mats Gaffa Karlsson arrangerar den 29 september en heldag späckad med musik, föreläsningar, tipspromenader och god mat. Allt för att lyfta hur självmord kan f... read more..

661

#jagvillgehopp – Eriks berättelse

Erik Sylwan fick för fem år sedan problem med återkommande depressioner, ångest och självskadebeteende. Nu mår han bra och vill berätta för att hjälpa andra. Kan du berätta om bakgrunden till varfö... read more..

521

Psykospoesi sätter fokus på psykisk ohälsa

Refif Almosawi har varit självmordsbenägen. Men i dag mår hon bättre sedan hon fått diagnosen bipolär och rätt medicin. Nu studerar hon till svensklärare på Linneuniversitetet i Växjö och har givit ut... read more..

782

Suicide Zero-volontär ordnar handlingsplan

Suicide Zeros volontär Marie Koivisto har skickat in ett medborgarförslag om en handlingsplan för att förebygga självmord i Munkedals kommun. Och nu har den antagits! Runt om i landet har flera av ... read more..

739

SvD vinner Suicide Zeros Pris för bästa rapportering om självmord 2017

Svenska Dagbladets journalist Matilda Shayn tar i dag emot Suicide Zeros årliga Pris för bästa rapportering om självmord 2017. Hedersomnämnanden går till författaren Christian Dahlström, P4 Värmland s... read more..

Resultat 1 - 5 av 5

Copyright © Vallagruppen webbbyrå 2018. All Rights Reserved.