2018 June

974

#jagvillgehopp - Malins berättelse

Malin Rosén mådde tidigare så dåligt att hon var på väg att ta sitt liv. I dag mår hon bra och kan berätta om det. Det här är hennes berättelse. Malin, du har tidigare mått så dåligt att du varit n... read more..

603

Möt Suicide Zero i Almedalen

Suicide Zero finns på plats i Almedalen hela nästa vecka. Varmt välkommen till vårt seminarium Självmord – psykologiska olycksfall som kan förhindras. I seminariet, som äger rum vid två tillfällen,... read more..

548

Våga fråga kom på yoga

För fjärde året i rad arrangerar Yogaakademien och Suicide Zero utomhusyoga i värmländska Kil. Det kallas Våga fråga kom på yoga.  — Jag ser att framförallt den psykiska ohälsan ökar. Många so... read more..

575

#jagvillgehopp - Patricias berättelse

Kan du berätta om bakgrunden till varför du mådde dåligt? — Jag blev utsatt för ett sexuellt övergrepp när jag var 15 år och mitt liv rasade samman. Min bästa vän trodde inte på mig när jag berätta... read more..

655

#jagvillgehopp - Angelicas berättelse

Kan du berätta om bakgrunden till varför du mådde dåligt? — När jag var sex år blev min pappa tillsammans med en kvinna som inte tyckte om mig. Hon mådde själv dåligt och jag blev psykiskt mis... read more..

545

#jagvillgehopp - Angelas berättelse

Angela Engström utsattes för mobbning och saknade en fadersfigur. Hon har fått flera diagnoser och har varit nära att ta sitt liv. Men i dag mår hon bra. Det här är Angelas berättelse.  - Bakg... read more..

603

#jagvillgehopp - Hannas berättelse

Hanna Borg har tidigare haft det riktigt tufft i livet. Så tufft att hon flera gånger försökt att ta sitt liv. Men idag mår hon bra. Det här är hennes berättelse. Hanna, du har tidigare mått så dål... read more..

852

#jagvillgehopp - Johannas berättelse

Johanna Ulvbäck-Åbom utsattes för sexuella övergrepp som barn och levde med suicidtankar i många år. Det kulminerade i ett allvarligt självmordsförsök. Men i dag mår hon bra. Det här är hennes berätte... read more..

562

#jagvillgehopp - Marcus berättelse

Vi på Suicide Zero får ofta höra om personer som är på väg att ge upp. Som har allvarliga planer på att ta sitt liv. Som tror att det inte finns hjälp. Därför kommer vi framöver att berätta om persone... read more..

568

#jagvillgehopp - Leos berättelse

Det finns mängder av lärdomar att dra från personer som varit nära att ta sitt liv men som i dag mår bra och kan berätta om vad som hände. I hashtaggen #jagvillgehopp lyfter vi ett antal personer som ... read more..

645

Så här vände det för Simon

Det finns mängder av personer som mått så dåligt att de haft allvarliga tankar på att ta sitt liv. Men det finns också mängder av människor som tagit sig ur sitt mörker. Och vi behöver höra deras berä... read more..

592

Stiftelsen EMQ donerar 200 000 kr till Suicide Zero

För tredje året i rad donerar stiftelsen EMQ pengar till Suicide Zero. De två första åren har stiftelsen donerat 100 000 kr per år. Nu höjs summan till 200 000 kr.  - Sui... read more..

Resultat 1 - 12 av 12

Copyright © Vallagruppen webbbyrå 2018. All Rights Reserved.