2017 October

522

Ett ruttet hus

Christian Dahlström är aktuellt med den rykande färska boken Kalla mig galen. Varför har du skrivit boken?- Boken är en slags uppgörelse med psykiatrin i Sverige och tabut som omgärdar alla psykisk read more..

565

Kartläggning visar på systembrister

Herman Holm är psykiater och överläkare vid Psykiatri Skåne. Han har medverkat i en stor kartläggning i Kalmar län, för att bättre förstå hur vården arbetar i samband med att någon tagit sitt liv. R read more..

471

"Jag fick en tankeställare"

Suicide Zeros politikerturné fortsätter. Senast har vi träffat Dag Larsson, oppositionslandtingsråd (S) i Stockholm. Vad fick du ut av mötet i dag?- Dels blev jag uppdaterad om situationen hur det read more..

465

Det blev starkt för mig att få en sådan respekt

Över 900 personer deltog på suicidpreventiva konferensen i Göteborg den 12-13 september. Suicide Zero har frågat två av de som närvarade hur de upplevde konferensen och vad tog med sig hem. Anneli Wes... read more..

458

Många självmord skulle gå att förebygga

Stefan Nilsson är riksdagsledamot för miljöpartiet. Han sitter även i Suicide Zeros styrelse. Som riksdagsledamot har du självmord som ett av tre prioriterade områden, varför? - Det är en av mina p... read more..

Resultat 1 - 5 av 5

Copyright © Vallagruppen webbbyrå 2018. All Rights Reserved.