2017 September

722

Allsång i Emmaboda den 21 oktober

Odd Hagel heter eldsjälen och musikern som bestämt sig för att hålla allsång på Folkets hus i Emmaboda och skänka alla intäkter till Suicide Zero. - Jag hoppas så klart på en riktigt stor uppslut... read more..

664

Våga Fråga-promenad i Karlstad 7 oktober

7 oktober är World Mental Health Day och Suicide Zero uppmärksammar det genom en Våga Fråga-promenad i Mariebergsskogen i Karlstad mellan klockan 13-15. Vår volontär Marie Niljung är eldsjälen bakom s... read more..

490

Kortspelare vill förebygga självmord

Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Ungefär så resonerar Patrik Fridland som tillsammans med vänner från Malmö Kortspelsförening bestämt sig för att skänka intäkterna från en tävling till Sui... read more..

546

Karin Boyes minneslopp följs upp

Den 6 mars 2001 vändes Johanna Ginstmarks värld upp och ner för att aldrig bli densamma. Hon var 21 år gammal när hennes far tog sitt liv. I familjen var det självklart att prata öppet om det som hänt... read more..

501

Gröna karamellstrutar för Suicide Zero

Det finns många som vill bidra till att självmorden ska minska. Till exempel Linus Westerberg, ägare till godisfabriken Råsnäs konfektyrer i Timmernabben. Sedan i somras producerar han gröna karamells... read more..

Resultat 1 - 5 av 5

Copyright © Vallagruppen webbbyrå 2018. All Rights Reserved.