2017 January

589

Resan tillbaka till livet - Föreläsning om personlig utveckling

Kan du ta dig till Alingsås den 11 mars så kan du ta del av föreläsaren Anneli Westers otroligt starka berättelse om sitt liv.  Vår volontär Håkan Wester har tagit initiativ till motionsloppet... read more..

520

Suicide Zero inleder samarbete med BlueCall

Caroline Rödén och Lisa Löfgren på BlueCall som nu inleder ett samarbete med Suicide Zero. Att få omedelbart samtalsstöd, det är tanken bakom BlueCall, ett företag och en app med samma namn. Nu inl... read more..

732

Så här arbetar Södermanland för att förebygga självmord

Fler och fler län och kommuner antar handlingsplaner för att förebygga självmord. Södermanland är ett av dessa län. Så här svarar samordnaren Charlotta Skålén på hur arbetet genomförs. Berätta om h... read more..

530

Hon målar för att ge hopp

Efter att hennes son Daniel tagit sitt liv trodde konstnärinnan Annika Kihlmark att hon inte kunde måla mer. Men efter en tid strömmade känslor fram. Genom att måla bearbetar hon sin sorg och hoppas ä... read more..

530

Låt inte sorgen överskugga allt

Eva Wedberg framför dottern Helenas grav Det blev inte som vi tänkt med kattungarna som föddes för några veckor sedan. De fyra ungarna kunde inte tillgodogöra sig näring. De små kattbäbis... read more..

548

Efter nollvisionen - vad händer nu?

Suicide Zero arbetar för att alla län och kommuner ska ha handlingsplaner för att minska självmorden lokalt. Ett län som nu har en nollvision och ett pågående arbete är Värmland. Karin Haster är Värml... read more..

772

Suicide Zero söker insamlingsansvarig

Över 1500 personer tar sitt liv i Sverige varje år. Det är sex gånger fler än som dör i trafiken. Män står för 70 procent av alla självmord. Ungefär en ungdom i veckan avslutar sitt liv. Suicide Zero ... read more..

Resultat 1 - 7 av 7

Copyright © Vallagruppen webbbyrå 2018. All Rights Reserved.