2016 December

511

De vann pris för bästa artikel i Läkartidningen

Grattis till att du Ullakarin Nyberg tillsammans med professor Jan Beskow vunnit pris för bästa artikel i Läkartidningen. Vad innebär priset? - Tack! Prisutdelningen går av stapeln den 19:e januari... read more..

483

​Nordstjernan donerar 500 000 kr till Suicide Zero

Viveca Ax:son Johnson, ordförande för Nordstjernan, samt Mattias Sunneborn, idrottare och ambassadör för Suicide Zero Investeringsföretaget Nordstjernan donerar en halv miljon kronor till Suicide Z... read more..

617

”Vi behöver göra mer” - Folkhälsominister Gabriel Wikström om hur självmorden ska minska

I dag har Suicide Zero tillsammans med organisationerna Mind och SPES träffat folkhälsominister Gabriel Wikström och pratat om vad som måste göras för att minska självmorden. Så här svarar han på vad ... read more..

865

Vad jag önskar att omgivningen gör för att stötta mig

Elisabet Haglund är volontär hos Suicide Zero. Hon har även erfarenhet av allvarliga självmordstankar. Många är vi som vill hjälpa men känner oss osäkra på hur. Så här skriver Elisabet om hur hon önsk... read more..

636

”Vi behöver hjälpa mer människa till människa”

Nu har Suicide Zero träffat samtliga ordföranden från ungdomspartierna. Christian Carlsson från KDU är sist ut. Så här berättar han om vad som nu måste ske för att förebygga självmorden. Vad har du... read more..

Resultat 1 - 5 av 5

Copyright © Vallagruppen webbbyrå 2018. All Rights Reserved.