2016 August

715

TV4 Nyhetsmorgon vann pris för bästa rapportering om självmord 2015

TV4 Nyhetsmorgon vann Suicide Zeros årliga pris för bästa rapportering om självmord 2015. Hedersomnämnandet går till författaren och journalisten Ulrika Jannert Kallenberg för hennes bok ”Döden ingen ... read more..

465

Minska självmorden genom att cykla

Den 10 september är det den internationella suicidpreventiva dagen. En dag som sätter arbetet med att förhindra självmord på agendan och som lanserats av Världshälsoorganisationen. Denna dag uppmärksa... read more..

581

"Nu har jag lite mer kunskap om självmord"

Rasmus Törnblom är moderata ungdomsförbundets ungdomsordförande. Suicide Zero har träffat honom för att informera om hur stort problemet är med självmord. Så här gick mötet. Vad har du fått med dig... read more..

1086

Anna Nilssons bästa vän tog sitt liv

Anna Nilssons bästa vän tog sitt liv. Något som gjort att Anna engagerat sig i Suicide Zero. Att inse att någon man älskar har tagit sitt liv drabbar hårt. Mängder av frågor väcks, inte minst fråga... read more..

562

Ny statistik - Så här många tog sitt liv under 2015

1554 personer tog sitt liv i Sverige under 2015. Det visar Socialstyrelsens senaste statistik. 1554 självmord är 1554 för många. För självmorden går till stor del att förebygga eftersom vi i dag vet v read more..

495

Blir Våga Fråga en ännu större succé än i fjol?

Trots kallt och regnigt drog Marie Niljungs Yoga-arrangemang in hela 3800 kr till vårt suicidpreventiva arbete. Foto: Anna Bergqvist. Hallå där Marie Niljung som för andra året i rad arrangerar en ... read more..

Resultat 1 - 6 av 6

Copyright © Vallagruppen webbbyrå 2018. All Rights Reserved.